Wil jij een huisstijl laten ontwerpen?

Daar kan Brandshapers je heel goed bij helpen.
Bij een huisstijl denken mensen meestal aan een logo, visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Maar een huisstijl is veel breder dan dat. Je corporate identity wordt dat ook wel genoemd. Wat straal jij uit als merk, en wat voelen en denken mensen als ze jouw merk als eerste zien.

Dit gevoel versterk je door de huisstijl door te voeren in alles wat zij zien. Denk aan de gevel van je pand, de bedrukking van bedrijfswagens, productverpakkingen, folders, posters, social media, noem maar op.

Alles waarmee jij jouw merk naar buiten brengt moet dezelfde uitstraling hebben. Eén geheel. Duidelijk, helder en herkenbaar.

Wat maakt een huisstijl goed?

Het belangrijkste in een huisstijl is herkenbaarheid en duidelijkheid. Eenheid in kleur, vorm en uitstraling. Denk maar eens aan een heel bekend merk. Je herkent die altijd door gebruik van kleur, stijl of een bepaalde manier van beeldgebruik.
De ontvanger moet direct snappen wat jij te bieden hebt en wat voor sfeer daarbij hoort. Een goede huisstijl is daarin opvallend, creatief en spreekt aan.

Hoe gaat het proces?

Na een kennismakingsgesprek, ontwerp ik 1 of 2 voorstellen. Afhankelijk wat we afspreken en wat de wensen zijn. Dit is vaak al een gehele sfeerbeleving, soms ook met een moodboard. 

Kleuren, vormen en stijlen worden hier gepresenteerd in de vorm van bijvoorbeeld een logo, visitekaartje en website ontwerp. Na eventuele aanpassingen of goedkeuring worden overige items in dezelfde stijl doorgevoerd. Zo ontstaat één geheel.

Wil jij ook een huisstijl laten ontwerpen?

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl