Zoek jij een grafisch designer?

Of dit nu is voor digitaal of print. Bij beide kan Brandshapers jou helpen. Een (nieuw) logo, visitekaartje, briefpapier, of een folder met al uw informatie of producten, een nieuwe website of uw product of dienst bekendheid geven door social media. Ook middels een video kun je jouw merk een eigen identiteit geven.

Brandshapers heeft in huis om een merk, product of dienst sterk neer te zetten. Dit doe ik snel, tegen scherpe tarieven en ik probeer jou telkens te verrassen met mijn ontwerpen en denk mee om het beste uit jouw merk te halen.

Wat valt er allemaal onder grafisch design?

Als grafisch designer kan ik alles in jouw huisstijl ontwerpen. In de breedste zin van het woord. Dit kan gaan om de standaard vormgeving zoals een brochure, magazine, logo of poster. Maar denk bijvoorbeeld ook aan bestickering van een bedrijfswagen of de voorgevel van jouw pand. Vertel mij wat je wensen zijn tijdens een eerste gesprek en ik maak een passend ontwerp voor je. In overleg maak ik diverse voorstellen om zo precies het juiste gevoel te ontwikkelen bij jouw merk.

De grafisch designer van Brandshapers

Als grafisch designer zet ik allerlei soorten merken neer. Telkens een andere identiteit, verhaal en boodschap.  Leuk en variërend werk. Daarom ben ik dit vak gaan doen. Creatief bezig zijn en mensen en bedrijven daarmee helpen is waar mijn designerhart sneller van gaat kloppen. Ook jouw merk neem ik graag onder handen, zodat jij achteraf met trots kunt zeggen: dit is mijn bedrijf!

Wil jij ook een mooi grafisch design?

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl