De basis van jouw merk

Het logo en de huisstijl zijn een belangrijke basis voor het bouwen van jouw merk. Het logo is daarbij het pronkstuk en moet echt passen bij jouw bedrijf. Maar ook de stijl, kleuren, typografie en tekstgebruik is een belangrijk iets om vast te leggen voordat je verder gaat. Brandshapers helpt jou deze basis goed neer te zetten. Door middel van een huisstijl handboek worden al deze aspecten goed samengevat.
Image

Werkwijze

Na een briefingsgesprek starten we met het logo. Hiervoor worden vaak meerdere voorstellen ontwikkeld, met daarbij ook al een duidelijk voorbeeld hoe de rest van de stijl eruit zal zien. Zoals kleur, typografie of gebruik van beeld of patronen.

We zetten de puntjes op de i, zodat je helemaal tevreden bent met het logo. Je ontvangt het logo in diverse bestandformaten en soorten zodat je voor ieder medium wat je daarna gaat maken, de juiste bestanden hebt.

Ook ontvang je een klein huisstijlhandboek. Met kleuren, typografie, logogebruik en eventueel beeldgebruik. Zo ligt er een goede basis vast voor het verder uitbouwen van jouw merk.

Wil jij een uniek logo en huisstijl passend bij jou?

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl