Blog

Hoe ontwikkel je een goede huisstijl? In dit artikel gaat het niet over mooi of lelijk. Een mooie huisstijl is niet per definitie goed, of slecht. Mooi is een kwestie van smaak en daar valt niet over te twisten. Bij Brandshapers beargumenteren we de inhoudelijke waarden.

 

Google is your best friend, je kunt ieder reclamebureau vinden, maar die sparkle kan Google je niet voorzeggen. Hoe weet je nou of een reclamebureau bij jou past en of jullie een lange en gelukkige samenwerking gaan hebben waar vuurwerk van ontstaat? In het komende artikel geef ik je enkele tips om rekening mee te houden.

Elke kleur roept andere emoties op. Kleuren worden niet zo maar gekozen voor een logo of een huisstijl. Daar wordt over nagedacht en er zijn verschillende redenen om bepaalde kleuren voor een bepaald merk of bedrijf te kiezen, of juist niet.

 

Loopt jouw bedrijf al even, en gaat het lekker maar wil je graag je merk verder uitbouwen? Of ben je juist van plan om iets nieuws te beginnen? Een reclamebureau helpt jou hierbij en vertaalt jouw verhaal en doelen in effectieve communicatiemiddelen.

 

Een goede video blijft hangen, maakt indruk. De combinatie van verhaal, beeld en geluid maakt dat video meer binnenkomt dan welk middel dan ook. Een kijkje in het bedrijf is interessant voor klanten en ook voor interne communicatie is video zeer geschikt. 

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl