Heb jij een doel voor ogen?

Wat goed! Een goed begin is het halve werk. Daarom is een sterk concept van groot belang. Hoe ga jij de komende jaren jouw merk creatief neerzetten?  
Laat dat nou net mijn kracht zijn. Als grafisch vormgever buig ik jouw doelstelling gemakkelijk om naar een helder plan van aanpak. Van een doel, van een creatief idee tot een totaalconcept.
Na het basisplan komt er natuurlijk een uitwerking van diverse middelen. Zoals een strak logo, passende website en aantrekkelijke grafische vormgeving. Ik zorg ervoor dat al je communicatiemiddelen de juiste look and feel hebben. In vorm én inhoud. Want ook voor pakkende SEO-teksten (goed vindbaar voor google) kun je bij mij terecht.

Image

Conceptvorming

Graag leer ik je beter kennen tijdens een korte kennismaking. Om tot de beste uitwerking te komen, stel ik je een aantal vragen. Wie ben je, wat doe je en wat onderscheidt je? Hoe wil je je positioneren bij je doelgroep? De antwoorden zijn de basis voor de uitwerking van één of twee concepten, inclusief een eerste druk van de daarbij horende look and feel. Pas als jij 100% tevreden bent, start ik met de definitieve uitwerking. Een sterk merk is het resultaat.


Van een doel naar een duidelijke aanpak?

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl